resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16029
    her geçen gün basına daha fazla kinlenmeme konu olan oyuncu. kendisinin miladının dolduğuna bütün kalbimle inanıyorum. gittiği dönem artık o bizim bildiğimiz sneijder yoktu ve vücut olarak bu lige hazır değildi. bunu bir sneijdersever olarak canı yüreklilikle söylüyorum ve büyük maçlarda ortaya koyduğu performanslara da son dönemde bol bol tanıklık ediyorduk.

    ancak isim vererek yazmam gereken bazı şeyler var. an itibari ile galatasaray yorumcusu olarak en popüler isim bana göre uğur karakullukçu. kendisi o yaz bir belhanda aşkına tamamen sneijder’i karalamaya, belhanda denilen topçuyu da şişirmeye başladı. belki kendisi de davul uzaktan güzel ses verir mantığı ile hareket ediyordu onu bilemem. ancak başta bu arkadaş olmak üzere spor basını sneijder’e çok yüklendi. bana göre de biten sneijder alanya’ya karşı olsa da akhisar’a karşı olsa da 5 gol 17 asist ile sezonu bitirmişti. belhanda öyle bi şişirildi ki bu kendisine de yaramadı ayrıca. geldiği durum ortada kendisinin. neyse algı diyorduk. spor basını ile beraber twitter fenomenleri de sneijder’e vurmaya başladılar 16-17 sezonu boyunca ve o yaz boyunca. 4.5 milyon euro korkunç bir para ancak sana o para iyi ya da kötü 5 gol 17 asist olarak döndü. ayrıca derbilerde dökülen adam iç sahada oynanan beşiktaş maçında da fener maçında da maçı bitirecek pasları vermişti mesela. dağınık bir entry oluyor farkındayım ama düşüncelerimi toparlayamıyorum an itibari ile.

    yerine verimli bir adam gelse biz sürekli ah sneijder diye gezmezdik. yerine öyle bir adam geldi ki adam kırmızı kart görmediğinde o maç için misyonunu tamamlıyor adam mesela gözümde.

    entry uzun sadet nedir diyenler için: kendisi kesinlikle gitmeliydi ama yerine gelen adam belhanda olmamalıydı. o bitik adamla da biz güzel işler yapabilirdik belhanda’ya kıyasla tabi. mevcut takımda hala sola çekiyor bizim, ince düşünen yok, vuran yok. o biten adam ince düşünmeyi hayli hayli yapabilirdi. kaybedilmiş bir savaş hissiyatı veriyor bende sneijder, son olarak bunu demek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın