• 12
    çoğu kısıtlama gibi yine gereksiz gördüğüm kısıtlamadır.

    ben hayatımdaki ilk arena tecrübemi bu uygulama sayesinde, cebimde galatasaray logolu passolig çıkartacak param yokken denizlispor'lu passoligimle yaşadım.

    böyle çirkinlikleri, ahlaksızlıkları, pislikleri her takım taraftarı yapıyor. 30 milyon taraftarız, diyebilir misiniz ki hepimiz çok efendiyiz?

    bahsettiğim o ilk maçım 20 temmuz 2017'de oynanan östersunds maçı. 2 sıra yanımda oturan kombineli arkadaşın 4 tane koltuğu kendi başına kırdığı bir maç. ben galatasaray passoligiyle girmedim, hangimiz daha zararlıyız armaya?

    rakip takım taraftarı seviyesizleştikçe ben kızmıyorum. aksine üzülüyorum. videodaki gözlüklü arkadaş olayı fark edip de saldırmadıysa tebrik ediyorum kendisini. saldırdığımız anda hatalı biz oluruz, ordaki it oğlu ne kadar hak etmiş olursa olsun.

    bu tip olayları önleyecek kesin bir çözüm ne yazık ki yok. ha passo sistemi otomatik olarak tespit edebilir mi? gayet de edebilir. kişi aynı sezon içerisinde iki ezeli rakibin de stadında deplasman tribünü hariç maç izleyemez denilebilir. zaten böyle bir kurala rağmen hala bununla uğraşana denecek laf yok, kendi takımını desteklemek yerine rakibinin stadına gidip dayak riski altında kendince şaklabanlık yapmayı tercih eden varsa tedavisi olmayan bir hastalığı vardır; geri zekalılık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın