• 6
    hak ihlalidir. hiç bir takım için yapılmamalıdır. hatta deplasman tribününe de beraber oturmak isteyen insanlar otursun. onun dışında deplasman maçına gelen de herhangi bir izleyici gibi satışa açılmış herhangi bir yerden bilet alabilmeli. yani aslında deplasman tribünü bilet kalmazsa diye rakip takım taraftarlarına yapılmış bir jest olmalı.

    ben kadıköy'de stada 10 dakikalık mesafede oturan galataray'lı bir spor severim. sevdiğim sporlar arasında futbol da var. ben neden burnumun dibindeki stada gidemeyim arkadaş. suçluymuş gibi. madem taşkınlık yapan insanı bulacak teknolojileri var o zaman gitsinler o izleyiciyi statdan uzaklaştırsınlar. hıyarın teki aptallık yapıyor diye benim para verdiğim kart bloke oluyor. ya da vitrine çıkartılmış bir mal ayrımcılık yapılarak satılıyor. aslında burada 2 tane net hak ihlali var. hatta bir tane daha örnek vereyim. kimse siz suç işlemeye stada, salona gitmişsiniz gibi kıçınızdan ter aka aka kazandığınız parayı gasp edemez. yok öyle dünya ama devlet var ediyor o dünyayı. (öz eleştiri de olsun.) hak arama meffumumuz yok ne yazık ki.

    neden bu meffumumuz yok? gazetecilere "neden düzgün gazetecilik yapmıyorsunuz?" sorumuzla aynı cevaba sahip. bu ülkenin bakanına cevabı evet veya hayır olan bir soru soruyorsun, hop basın toplantısından atılıp "maskaralık" yapıyor oluyorsunuz. maaşını ödediğimiz insanlar iki de bir bize parmak dallarda böyle olur işte.

    edit: malum videoyu da şimdi izledim. polis her yere gidemez. gidin polise söyleyin, böyle bir durum var diye. görebileceği her şeyi tersten göstersinler. kulüp de bu videonun peşini kovalayıp dava açsın. bu arada size tuhaf gelen bir şey olmalı. aldıkları onca "önleme" rağmen sahaya bir şeyler atılıyor, bıçaklar çekiliyor vs... ama biz her maç cebimizde ne varsa bırakıyoruz. bazen şarj aletini bile istiyorlar. hani kimi markalarda kablosu 120 tl olan şeyden bahsediyorum. ben her maç suçlu gibi muamele görüyorum ama bu olaylar olmaya devam ediyor. bu bana tuhaf geliyor, size gelmiyor mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın