resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5040
    mevcut galatasaray futbol takımı kadrosunda bulunan futbolcular arasında takımın oyununu ileri bölgeye taşıyabilecek nadir futbolculardan biri.

    yönetim umarım bunu da silmez. dünya kadar niteliksiz saçma sapan entry dururken benim entrylerime takmış rerererarara mıdır nedir. cevap da vermiyor ne için sildiğine.

    kendisinin pozisyonunu bile yanlış tahayyül eden bir taraftar grubu için oynamaya çalışan yalnız bir adama doğru gidiyor. bir an önce kendisine yeni kulüp bulmalı, maalesef maya tutmadı.

    bizim taraftar için o bölge oyuncusu illa ki direkt skor katkısı yapacak, yapmadığı zaman göze batıyor. yapabileceği de çok bir şey yok, istenilen beklenilen profil bu. kaleyi tutsa da tutmasa da şut çekmesini, asist pası için zorlamasını bekliyor genel kitle. adam basit ve güvenli oynamaya çalışıyor ancak öyle bir uğultu yükseliyor ki, kendi oyunundan uzaklaşıp riskli işleri denemeye başlıyor. bu sefer de bu riski denemesini isteyenler, top kaptırdığı veya pozisyon harcandığı için yeriyorlar. kısacası iki ucu boklu değnek.

    yallah belhanda yallah, zaten mis gibi fransiz pasaportun da varmış git yaşa avrupa da, arada tatillerde burada € larınla krallar gibi takılırsın. ne işin var bu kaosun içinde
App Store'dan indirin Google Play'den alın