• 32482
    "hücuma çıktığımız pozisyonda rakip taç itirazı yaptığı vakit golü yedik. zaten iyi başlayamamıştık. ikinci yarı daha istekli daha atak pozisyonlarımız oldu ama yine çıkışlarda pozisyon verdik. üzgünüz. hem oyuncularımız, hem yönetim herkesin üzgün olduğunu düşünüyorum. sahamızda genk maçını kazanarak puan avantajı yakalamak istiyorduk. ama hem rakibin gücü hem hızlı çıkışları yüzünden kaybettik.

    bu takım başarıyı başkanıyla, yönetimiyle, oyuncusuyla beraber yaptı. her zaman böyle olmuştur. zaman zaman yönetim, zaman zaman taraftar, oyuncular sahip çıkmıştır. bjk son dönemde çok sıkıntılardan geçti.büyük başarılardan sonra beklentiler büyük olduğu için eleştiri de gelebilir. bugün bir başarısızlık varsa önce benim sonra oyuncunundur. oyuncu saha içinde olduğu için tepkilerden doğrudan etkilenir. bu beklentiye cevap vermediği için oynayamayabilir. bugün de taraftar umutlandı. maalesef ikinci yarı gol bulacağımız pozisyonda gol yedik. oyun kontrolden çıktı sonra. başkan da yönetim de oyuncu da bunun bir parçası. buradan ayağa kalkmak istiyorsak beraber yapacağız. bizim bunu aşacak gücümüz var.

    hiçbir oyuncunu niyetinden şüphe etmeyiz ama başarı başarısızlık konuşulabilir. zaman zaman oyuncuların başarısı düşük olabiliyor. bunlardan ders almak önemli. bu seyirciye cevap vermek de doğru değil. seyircinin de olumsuzluk yaratması doğru değil.bu quaresma için de oğuzhan için de herkes için geçerli. bunu sahada coşkuya dönüştürmek varken ayrıma dönüştürürsek biz kaybederiz. şu an yeniden nasıl başarılı oluruz düşüncesinde ayağa kalmak istiyoruz. "

    25 ekim 2018 beşiktaş genk maçısonrası şenol güneş
App Store'dan indirin Google Play'den alın