resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 1299
    19.10.2018 bursa maçından sonra fatih terim başlığında kendisi ile ilgili tercih konusunda da yazmıştım, belirli bir yaşın üstünde olup, kendisine profesyonel anlamda kaya gibi bakan adamlar rotasyon denen saçmalık ile kritik maçlar öncesi oynatılmazsa formunun düşme olasılığı, dinlenip yükselme olasılığından gayet de fazladır.

    takım koşmuyor evet, oyun planımız yok evet, çöp performanslı oyuncumuz çok evet, bari elimizde parlayan 2-3 oyuncumuz var onları kaybetmeyelim.

    bu takımda mevcut kadro yapısında bence hala alternatifsiz oyunculardan birisidir kendisi ve biz kendimiz edip kendimiz bulmayalım.

    türkiye kupası hariç, kendisi ben oynayabilecek durumda değilim demediği müddetçe dinlendirilme falan gibi saçmalıklara girmememiz gerekiyor.

    yörüngeleri kullanarak kuyruklu yıldıza uzay aracı indirmiyoruz, futbol bu, bariz olanı inkar edip niye kendimizi zora sokuyoruz ben anlamıyorum.

    zaten takımın taktiği mi yok, taktik var oyunculara mı uygun değil, ya da uygun taktik var oyuncular mı beceremiyor düşünmekten helak olduk, kanatlardan gelebiliyoruz bari diyorduk, bari ondan olmayalım.

    not: kendisinin başlığında yazayım, ulan nası kafalara sahip adamlar var ben anlamıyorum, ömer bayram'ı yuto yerine görmek istemiyorum temalı ömer bayram başlığına girdiğim her girdi ofsayt oluyor, benim adıma sorun yok ama, lan gerçekten merak ediyorum aranızda yuto yerine ömer bayram'da ısrarcı olunmasını isteyenler var mı, varsa yalvarırım belki ben kıt kafalıyımdır, bana izah edebilir mi, nasıl bir kazancımız var 2018-2019 için bu durumdan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın