• 119
    bein sportsun şifreli yayınlayacağı maçtır.

    gelelim maça, zor bir maç olacak 11 olarak idealde olmadığımız gibi en önemlisi neredeyse hiç hamle oyuncumuzun olmaması. bu çok büyük bir eksiklik olacak bizim için. aranızda selçuk'u 11'de yazan renkdaşlarımı görünce bilgisayarı kafamda kırasım geliyor. arkadaşlar bakın sadece 5 gün önce 50 dakika sahada kaldı maestro! bırakın bir kez bile defansın arkasına top atmayı neredeyse defanstan tüm oyunu ozan kabak'a başlattı. sorumluluk alma bilincini kaybetmiş. değil bu maç her hangi bir maçta ilk 11 şansı olmamalı bana kalırsa. yaptığı tek şey rakibe götünü dayayıp faul almak olan adamın güncel form durumu ile galatasaray'da işi yok.

    ideal 11 yapmak çok zor değil sadece 1-2 değişiklik olabilir zaten ama ben hocanın mariano-linens ikilisini deneyeceğini düşünüyorum. eren oynarsa muhtemelen sinan sağ açık olacak. oynamazsa sinan forvet olup mariano'yu sağ açıkta deneyebilir. sezonun en önemli maçlarından biri bizim için kazanırsak avrupa'ya devam deme ihtimalimiz neredeyse %100 e geliyor bu yüzden 3 puanı hanemize koymalıyız.

    imparator inanç olarak zirvede olsada maalesef oyun planı olarak bu sene biraz düşük ancak porto maçı bize gösterdi ki avrupa'ya o da ayrı bir konsantre oluyor. en büyük güvencemiz o ve taraftarımız. giden kardeşlerimin boğazlarına sağlık. 3 puanı almadan dönmeyin.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın