resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2566
    isteyen istediği kadar kızsın, bu adamda spor ahlakının s'si yoktur.

    bu adam kendini geliştirmeye çalışıyor mu? hayır. aksine geri gidiyor.
    bu adam kendini hazır tutuyor mu? hayır. türkiye kupası'nda 1231332. lig takımına karşı bile rezil oluyor.
    hadi diyelim yeteneği kısıtlı, topsuz oyun çalışıp pozisyon almasını, zamanlamasını vs geliştiriyor mu? geliştirmeye çalışıyor mu? hayır.
    bu adam kağıt uçaktan hallice fiziğini geliştiriyor mu? hayır.
    bu adam nba'de havlu sallayanlar gibi "ulan madem saha içinde takıma katkım yok bari saha dışında takıma katkım olsun." deyip takıma saha dışında destek oluyor mu? hayır.

    bu adama yeterince şans verildi mi? geldiği sezon 17 maç 90 dakika oynadı. bu şans linnes'e bile uzun süre verilmedi.
    bu adam maç seçiyor mu? paşamız türkiye kupası maçlarında 3. lig takımına karşı oynarken lütfedip oynarcasına triplerde oynuyor.

    öyle bir acındırılıyor ki sanki yoksulluk sınırında maaşı var da çoluğuna çocuğuna bakmak için tüm bu fedakarlıklara katlanıyor. ulan adam yılda 5 milyon lira verelim hem de futbolunu oyna denince reddediyor. 5 milyon lira lan.

    bu tarık'tır ahmet çalık'tır ne kadar çer çöp varsa tamamen taraftarın bir kısmı ve futbolcu çevresindeki yalakalar tarafından bir tarafları kaldırılıyor. haa ahmet çalık demişken; adama "kapasitesi bu napsın :(((((((" deniyor. ulan adam spor yapmayan adamdan daha göbekli çıkıyor sahaya be. o göbeği de mi eritemiyor? olay yine topsuz oyuna geliyor, onları da mı geliştiremiyor? en azından nerede duracağını öğrense ona da şükredeceğiz. heriften beklenen de sahada olduğunda fazla sırıtmaması. batırmayınca oh şükür diyeceğiz o bile yok.

    yeteneği sınırlı ama elinden geleni yapan adama da örnek vereyim, martin linnes. mustafa denizli döneminden itibaren türkiye kupası maçlarında da ciddiyetini korudu. haksız yere yedek kalsa da takım içinde sorun çıkarmadan kendini hazır tutup, çalışmalarını arttırıp fırsat bekledi. fırsat gelince de elinden gelen en iyi şekilde kullandı. tarık çamdal gibi leşlerden çok daha düşük maaş almasına rağmen(pek garip ve mahsun tarık'ımız 1.6 milyon euro alırken linnes 950 bin euro alıyor) sesini çıkarmadan işine odaklandı. malum tayfa linnes'in yaptıklarını yapsın, linnes malum tayfanın yaptıklarını yapsın, malum tayfa 950 bin euro alsın linnes 1.6 milyon euro alsın bakın bakalım o zaman neler oluyor, ne açıklamalar ne haberler yaptırılıyor.
    menajerler her gün floryayı işgal eder.

    ayrıca şeye de bitiyorum; adamlar ultra zengin diye kıskanıyormuşuz. linnes'in aldığı 950 bin euroya laf eden var mı? başka sözüm yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın