resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16025
    wesley sneijder aleyhine yapılan algı operasyonuna ne kadar destek olan varsa nefretim de kendilerinde. oyuncudan fayda sağlanamayacağını düşünürsün, bu sportif bir bakış açısıdır ama o boktan kadroyla 5 gol 15 asistle bitirdiği sezondan sonra,
    bu değerli istatistikleri bile anlamsız hale getirmeye çalışanlar, bugün "asistin asistinin asisti, son pas öncesi göz göz gelme" gibi güzide verilerle oyuncuları parlatmaya çalışıyor ve birisi çıksın da sahada maçı çeksin alsın diye bekliyor.

    adam maaşında bile indirime gitmeye hazırdı. 1+1 yıllık anlaşırdın. kulübende hamle oyuncun sneijder olurdu. 60 dk oynatırdın. yok 100 kg oldu, yok tatilden dönmüyor, paraları gece kulübünde yiyor diye bile algı yaptılar. adam kendi mekanının açılışını yaptığında. (bkz: xaxa restaurant)

    şimdi de sahada isyan edecek, winner bir oyuncu yok koskoca galatasaray kadrosunda diye söyleniyoruz.

    melo'yu da, sneijder'i de böyle yediler, engel olamadık. bıraksak muslera'ya da başlamışlardı da aslanım çıktı yine şampiyonluğu getirdi. sesler kesildi.

    yemin ederim adama mahcubiyetimden dün akşamki bein sport röportajını izleyemedim. görünce canım sıkılacak çünkü. zaten anlatmış bazı gerçekleri de, küfür etmeden okuyamadım.

    dursun aydın özbek, igor tudor, sizin yapacağınız işi seveyim! nasıl şutladık ama ikinizi de, amk kalite düşmanları.

    neyse sneijder'in bir gün bu kulüpte başka görevlerde yine aramızda olacağına inanıyorum.

    bu taraftar onu çok sevdi. hep de sevecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın