resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2557
    koskoca galatasaray spor kulübügym olarak kullanmış, üzerine para almış bir oluşum.

    oluşum dedim, futbolcu demekten hicap duyarım.
    aslında spor salonu olarak da kullanamamış. çünkü kullanan insan bir şekilde bir yerlerde kendisini gösterir, bu arkadaşımızda o da yok.
    yeminle bak, 2014 - 2018 diyelim hadi 4 sene diyelim 4 sene bir spor salonuna her gün devam etsen, etsek öyle gelişme olur ki 4 sene görüşmediğin insanla görüştüğünde tanıyamaz seni.
    bu oluşumda o da yok abi. geldiği gibi duruyor.

    utanmadan bir de parasının tamamını almadan gitmeyecekmiş beyefendi. (kaynak: https://twitter.com/...1054276893447462916)
    zaten vereceğiz, bugün gönderilmesinden yanayım ben. elimizde durunca bir şeye de benzemiyor, verelim parasını gönderelim.
    nasıl olsa bununla futbolcu olarak sözleşme imzalayacak başka bir kulüp bulunmaz, o kadar akılsız yönetici başka yerde yoktur yani. (bizde de bülent tulun yapmıştı bunun sözleşmesini aysal'ın son döneminde)
    bizden kaldırdığı para ile bir işe atılır kesin, başka alternatifi yok. o işte de batar. ne biliyor da ne yapacak çünkü burası da net. gönderelim sürünsün abi nedir ya bununla uğraşılır mı allah aşkına?

    bundan sonra da bu kulüp adına yapılacak her sözleşmede, antreman tesisinin su tesisatı işini yapacak işçi ile yapılacak sözleşmede bile bununla yapılan sözleşme göz önünde bulundurularak yapılsın.
    bu nedir ya? lan 5. sene bitmiyor adam devran döndü 4. yönetimi görüyor herif ama halen burada olacak iş değil aklıma geldikçe deli çıkıyorum!

    yahu geçen sene o sıkıntılı rotasyonda hepi topu 2 kere göründü herif ya. birinde afrin'e gitmiş operasyon yapan askerlere moral olması için gökhan zan'la (ben asker olsam gelse moralim bozulur ayrı konu ne işin var) diğeri de yanlış hatırlamıyorsam iç sahadaki başakşehir maçında tribünde göründü. adam başka görünmedi biz bu adama geçen sezon 1.498.000 euro maaş ödemesi yaptık. bu sezon onda da görmüyoruz sadece "paramı almadan gitmem" haberleri çıkıyor bu sezonda da 1.605.000 euro ödüyoruz. bu sezon boyunca bu arkadaşa ödeyeceğimiz para tl cinsinden 8.616.603 tl. 5375 asgari ücret ediyor. yani biz bunun yerine asgari ücretle 5375 kişiye para versek onlardan birisi çıkar sağ bek oynar. vallahi oynar. tarık'tan 20 kat daha iyi oynar hem de. tarık oynamıyor ki çünkü bilelim! *

    abi yok. utanmazlığın, aymazlığın, karakter eksikliğinin falan hepsinin bir noktası vardır.
    ben açık ve net kanaat getirdim. bu tip kesin ve kesin hiç şüpheye yer yok bu tespitte o kadar eminim ki fenerbahçe taraftarı. kesin abi ya başka yolu yok yani.

    başka türlü bir camiaya bu kadar zarar verecek utanmazlık kimse tarafından yapılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın