• 43
    sabah sabah insanı ifrit eden gazetedir. yeni stadımızla ilgili verdiği haberde herhangi bir gazetecilik eğitimi almamış, sadece takriben on beş yıldır düzenli bir gazete okuyucusu olan bendenizin dahi rahatlıkla farkedebildiği bir çok hataya imza atmışlardır.

    --- alinti ---
    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_155254.htm

    galatasaray’ın seyrantepe’de yapımına devam edilen yeni stadı, daha önce çeşitli nedenlerden dolayı yarım kalmıştı. inşaat ile ilgili sorun ortadan kalktı ancak bu kez de seyrantepe, uefa’ya takıldı. özel bir alman şirketinin incelemesine göre stadın, seyirci konforu standartlarını karşılamadığı belirtildi. türk telekom arena’da yaklaşık 10 bin koltuğun sahanın bir bölümüne, görüş mesafesi olarak hakim olmadığı ifade edildi.
    --- alinti ---

    arkadasım öncelikle haberin başlığını neden seyrantepe uefa'ya takıldı şeklinde veriyorsun. hani kendi verdiğin haberde içerikle başlık tamamen uyumsuz. dolmuşta ilerideki amcanın gazetesine göz ucuyla bakanları mı hedefliyorsun ? hadi sansasyon için, millet başlığa baksın da haberi okusun diye böyle saçma bir başlıkla çıktın bu özel bir alman şirketinin bir adı sanı ünvanı yok mu ? son olarak 10 bin koltuğun görüş mesafesi bakımından stada hakim olmamasını kafam basmıyor. sevabına bir iki grafik hazırlasaydınız. stadla ilgili onca animasyon ve görsel öğe yıllardır elden ele dolaşırken çok zahmetli bir iş olmasa gerek.

    kendilerini bülent timurlenk'e havale ediyor, bu saçmalıklara kulak asmayın diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın