resim
Ömer Bayram
Takım:Amed SK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 265
    ömer bayram’ın dripling ile adam geçme konusunda kendisini mutlaka geliştirmesi gerek. çünkü adam geçmeden boşluk bulması ve isabetli orta yapması mümkün değil. ömer bayram’ın ortalarına bakın hemen tamamında önü rakip tarafından kapatılmış ve dolayısıyla topun rakibe çarpmaması için de daha fazla falso vermek zorunda kalıyor. sonuç olarak da top auta ya da kalecimin ellerine gidiyor.

    caner erkin’e dikkat edin topu rakipten en az 20 metre geride alıyor, topa dürtüp kontrolüne aldıktan sonra orta yapıyor. bunu rakipler öğrendiğinden artık ona da o boşluğu vermiyorlar. caner’in topla adam geçme yeteneği olmadığından tahminen son üç aydır tek isabetli orta yapamıyor. aynı durum ömer bayram için de geçerli.

    ömer bayram caner’e göre daha bir topla adam geçme özelliğine sahip diyebilirim. sadece ne yapması gerektiğini bilmeli. galatasaray’a geldiğinde hakan ünsal da aynıydı. ne zamanki topla adam geçmeyi öğrendi işte o andan sonra yıldız oldu. yaptığı ortalar, uzaktan attığı gollerle harikalar yaratmaya başladı.

    ömer bayram’ın öğrenmesi gereken rakibi ters ayak üzerinde yakalayıp geçmektir. rakibe iki metre yaklaştıktan sonra rakip sağ ayağı üzerine bastığı anda topu atıp geçebilir. gerçi bunu kendisi de bilir ama bilmek yetmez antremanlarda bıkmadan usanmadan uygulayarak kendisini geliştirmesi gerek. bunun için hızı yeterli ama biraz daha kilo verirse (2-3 kilo) hızı daha da artar ve hakan ünsal’ı bize sunabilir.

    ömer bayram’dan ümitliyim. nagatomo’dan da öğrenecekleriyle iyi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın