• 1616
    `küme düşen fenerbahçemi ? şampiyon katarli fenerbahçemi ?`

    --- alıntı ---

    ben bu rezilliğe daha fazla dayanamayacağım ! hayatımın içine etti fenerbahçe ! aydından 6 yediğimiz sezon bile‚ böyle umutsuz değildik !

    yok kupalar için sevmedik falan‚ yalan dolan bunlar. mazoşitmiyiz biz ? bal gibi kupalar için sevdik‚ önüne gelene 4-5 salladığı için sevdik. en kötü zamanımızda 6s yi tokatladığı içim sevdik. madem kupalar için sevmedik‚ sarıyeri vefayı taksimsporu niye sevmedik ! niye fenerbahçe dedik !

    alisinden‚ azizinden midem bulandı artık. biri batırır biri biraz daha batırır. ali koç para koydu diyorlar: çöp trasferler+cl de olmamanın maliyetini hesaplayın bakalım. verdiği zararı anca karşılıyodur. yeter !!!

    varsa alıcısı satın gitsin ! katarlıymış bilmem neymiş‚ beni hiç ama hiç ilgilendirmiyo. parisli futbolsever neymarı izliyo‚ ben ismaili freyi. 2 günlük dünyada zevk almak yerine‚ kahır çekiyoruz !

    zaten bu gidişle‚ bırakın kombineyi‚ forma alacak taraftar kalmayacak !

    --- alıntı ---

    katarlı işadamları da sıraya girmiş vizite ücretinizi ödeyip fener'i satın almak istiyordu zaten. küme düşme potasında olmanıza rağmen işi gücü bırakıp gs avrupa'dan men edilsin diye uefa'yı mail yağmuruna tutuyotsunuz. sizin gibi vizyonsuz gerizekalı taraftarı olan bir kulubu ne katarlı alır ne de çinli.

    hadi gidin biraz da sadettin saran'ı yalayın. biraz da o ağlatsın sizi. gerzek herifler!

    http://forum.antu.com/...;fID=9&kID=81098
App Store'dan indirin Google Play'den alın