resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 257
    silinmesine, atılmasına gerek yok. zaten geldiği yer belli, transferin bedeli ve amacı belli. uçup kaçmasını beklemiyorduk herhalde fakat benim düşüncem, bu haliyle ortalama lig maçlarında dahi 11 oyuncumuz olamayacağı yönünde. bu yorumun sebebi dün* oynadığı oyun değil. emre akbaba'nın çevirdiği isveç maçında dahi biraz belli etmişti.

    ömer'in enerjisi yüksek, elinden geleni yapıyor ancak çok eksik noktası var ki bu da olabilir dediğim gibi süper bir futbolcu beklemiyordum zaten fakat bizim gibi takımlarda oynayan bekler için en önemli özelliklerden biri olan ''orta açma'' konusunda çok zayıf. orta açma konusunda yeteneği zayıf olduğu gibi, orta açarken nereye açtığı konusunda da bir fikri yok. kafasında sadece orta açmak var ve bunu top ayağına gelirken bile belli ediyor. rastgele orta açıyor yani.

    ayrıca her pozisyonda ısrarla sıfıra inip orta açmasına gerek yok, zaman zaman verkaçlarla içe doğru girebilir. enerjisi yüksek ve bunu daha doğru kullanabilir. bunun için de yapması gereken topla koşmak değil, doğru yerlere koşarak topu önüne beklemek bence.

    yine de dediğim gibi enerjisini ve hücum arzusunu beğeniyorum. orta açma konusunda sıkı çalışırsa şimdiki halinden çok daha iyi bir yedek olacağı aşikar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın