resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2112
    takım topluca iyi olmadığı için iyi gözükmeyen futbolcumuz.

    ayrıca her kötü sonuç alınan maçtan sonra oyuncuları gömmeyi ve iyi sonuç alınan maçtan sonra da oyuncuları vezir etmeyi bırakmamız gerek.

    garry bu; artıları eksileri belli. sazı eline alıp tüm takımı oynatabilecek tarzda bir oyuncu değil. başkalarının onu oynatması lazım. nispeten açık alanlar bulması lazım vs. türkiye'de açık alan zor bulunuyor, bulsa da onu oynatabilecek oyuncu yok. sinan gümüş ile mi paslaşacak ondan mı destek alacak? ya da eren derdiyok? sinan'a hiç girmiyorum, zaten ilk 11 adamı değil. eren de yapması gerekenleri sınırlı şekilde yapıyor. oyunun aklı olması gereken younes belhanda'nın da aklı sadece kendisine yetince garry kimseden destek alamıyor. desteği ise kesin alması lazım çünkü kendi oyun zekası zaten çok iyi değil. illa ki yardım gerek. duvar olacak, kanatları oynatan bir forvet olur, kanatlara pozisyon yaratabilen bir 10 numara olur vs. garry'ye bunları sağlayamazsanız pek bir şey beklemeyin. hele hele son maçta * bir de sol bek ömer bayram'dı. böyle bir maç iyi oynar iki oynar sonra 5-6 maç ortada gözükmez.

    bu genel problemlere ek olarak eskisi gibi iştahlı da oynamıyor sanki; bu eleştirilere de katılıyorum. şampiyonlar ligi'nde daha açık alanlar bulabileceğini düşünüyorum. orada daha iyi oynar. ayrıca son maçta sakatlanma riskini göze almayıp kendini kasmamış da olabilir. maçtan önce oynamayacak diye haberler falan da vardı. dediğim gibi, hemen gömmemek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın