• 366
    kendilerine tekrar ricada bulunmak istediğim türkiye süper ligi yayıncı kuruluşu...

    (bkz: yorumcu/#2514104) şurada detaylarına inmiştim fakat tekrarlamak istiyorum. umarım birileri buraları okuyordur kanal bünyesinden...

    yahu gökhan zan'ı maç yorumcusu titri altında rezil rüsva etmeyin. olmuyor! olmaz. bakın kaan kural, caner eler, emre özcan, inan özdemir gibi gerçekler var. kanalınızın orijinal dil seçeneği içerisinde premier lig yorumcuları var mesela, işin nasıl olması gerektiği konusunda örnek teşkil eden insanlar bunlar. bi' bakın ne anlatıyor adamlar, işlerine nasıl saygı duyuyor, ödevlerine nasıl çalışıyor, olması gerekeni nasıl icra ediyorlar? bir takip edin.
    kaan kural, caner eler zaten duayen denebilecek düzeyde işlerini yapıyorlar keza emre özcan ve inan özdemir de muazzam iş çıkartıyorlar.

    kelimeleri bir araya getirip düşüncelerini sese dökmek, senden benden farklı yorumlarla izleyiciyi aydınlatmak herkesin yapabileceği bir iş değil. gökhan iyi bir profesyoneldi, işini yaptı, eleğini astı. yağını çıkarmaya çalışmanın lüzumu yok. sonrasında "eylemi fiile dönüştürmeleri lazım" gibi saçma sapan cümlelere maruz kalıyoruz/kalıyorsunuz! vazgeçin artık gökhan zan, reha kapsal gibi isimleri maç yorumcusu olarak görevlendirmekten. bırakın spikerleriniz yalnız başlarına anlatsın çözemiyorsanız yorumcu mevzusunu. lütfen!

    ricadır... yapmayın! güzelim dilimizin anası zaten ağlıyor günbegün, bırakın milyonların izlediği maçlarda bari yanlış cümlelere maruz kalmasın insanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın