• 222
    1 puan kazandığımız maç. tehlikeli olan tek pozisyonumuz gol oldu. atıp yatmalık maçtı tam ama golü rakip atınca 3 puan bize baya uzak kaldı.

    takım maçları açamıyor. bu sene başından beri en büyük sorunumuz. geçtiğimiz sezon içeride bam bam bam işi erken koparıyorduk. pas yapmaya elverişli oyuncularımız olmadığından 0-0’ı oynarken çok zorlanıyoruz. skor avantajını aldığımızda ise işler değişiyor. takımda driplingi seven o kadar adam var ki rakipler risk aldığı an yardıra yardıra rakip kaleye gidiyoruz. bu 0-0 oyununu da mevcut kadro ile çözmemiz fazlasıyla zor. bir önceki sezon kilidi biz gomis ile açıyorduk, bu sene tek şansımız rakibin hatası veya duran top. şu zamana kadar da bu oldu.

    mevcut kadro demişken o kadroda iyice zayıflıyor. burda isimlere saydırmayı bırakmak en doğru hareket olacak. takımda bırakın kaliteli oyuncuyu, oyuncu kalmadı resmen, o durumdayız. sakat sakat sahaya çıkmak zorunda kalan oyuncular ile oynuyoruz ve bunun cezasını da bu maç çektik. 26 yıllık hayatımda ilk defa ilk devrede 3 sakatlık değişikliği gördüm. fikstür iyice sıkışırken bu durum başımızı daha da ağrıtıcak. hoca ozanlar, yunuslar derken celiller, atalayları da kadroya katmak durumunda kalabilir.

    maça dönersek penaltı sonrası ciddi pozisyonlar verdik, iyice halısahaya döndürdük oyunu. bu durumun başlıca sebebi ise iskeletimizdeki sorun. oyunu maalesef dikte edemiyoruz.

    donk’un 1 hafta önce attığı kafayı bu beraberlik ile nötrledik. alacak verecek kalmadı. deplasman kazanarak yola devam edeceğiz, başka bir yol yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın