resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4933
    herkesin başlığının altına girip egosunu tatmin ettiği oyuncumuz. bu açıdan süper bir sosyolojik tespit kaynağı kendisi.

    nefret edenler; maçtaki her hatalı hareketini bir kenara not edip burada kin kusuyor ve asla olumlu olanları görmüyor. görse de bunu babam da yapar basitliğine indirgiyor ya da benim en favorim olan "o kadar parayı alıyorsa onu da yapacak" gibi yorumlar yapıyorlar.

    sevenler; maçtaki hatalı hareketlerini herkesin yapabileceği şeyler olarak görüp sahaya kattıklarını ön plana çıkarıyorlar ya da diğer futbolculardan hatalara ortak bulup tek suçlunun belhanda olmadığı söylüyorlar. oynamadığı maçlarda takımdaki eksikliği falan anlatıyorlar. pozitif hareketlerini ve katkılarını ise tabi ki en fazla onlar yazıyor.

    ve bu iki grup asla birbirinin argümanlarını kabul etmiyor. anladığım kadarıyla da bu böyle sürüp gidecek.

    üstteki iki gruba da üye olmayan biri olarak 19 ekim 2018 galatasaray bursaspor maçı özelindeki görüşüm ise golü belhanda yüzünden yediğimiz argümanının saçmalık olduğu. rakip ceza sahası önünde yapılan top kaybı dönüp gol olabilir. arada onu engellemekle görevli bir sürü oyuncu var. ayrıca belhanda olmasaydı bu maçtan 1 puan bile alamayacağımızı düşünüyorum çünkü son 20 dakikadaki tüm aksiyonlarda o var, özellikle kanata yakın oynadığında.

    oynamaya devam edecek. şu anki kadro yapımız ve eksiklerimiz itibariyle her maça ilk 11 çıkacak. hafta içi şampiyonlar liginde de ilk 11 oynayacak. umarım iyi işler yapar, bu maçın sonundaki gibi.

    millet birbirine kin kusadursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın