resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 425
    ozan’a hemen saldırmak çok insafsızca. müdahale edip kurtardıkları, hatalarından çok fazla. aldığı her topu yanındakine vermesi istenmiş besbelli ve yanlış yapılmış. ozan nerede kısa, nerede uzun pas yapacağını bilebilecek zekaya sahip ve fatih hocamın ozan’a tam güvenmesi gerek.

    ozan, maicon’dan daha çabuk, serdar’dan daha sağlam bir fiziğe sahip. serdar gibi üç maç oynayıp beş maçı sakat geçirmiyor ve geçirmeyeceğe benziyor. maicon gibi topu her aldığında da oyunu yavaşlatmıyor.

    hiç tereddüt etmeden oynamaya devam etmeli ozan. sadece bazı pozisyonlarda aşırı güvenden kaynaklı hatalar yaptı, bunları yapmamalı. aşırı güven futbol ukalalığıdır ve asla tasvip edilemez. her rakibine saygı duyacaksın ve pozisyonun gereği neyse onu yapacaksın. fazlasına gerek de yok lüzum da yok.

    penaltı pozisyonu da tamamen tecrübesizliğinin eseri. bir daha aynı hatayı yapmayacağı kanaatindeyim. o pozisyonda topa müdahale edemeyeceğini bilmeliydi. ancak tekrar ediyorum tamamen tecrübe eksikliğinden kaynaklı bir hata.

    benim güvenim tam, hatalarından ders alarak oynamaya devam.

    (bkz: 19 ekim 2018 galatasaray bursaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın