• 93
    sesi cırtlak olsa da, maça kattığı aksiyon dolayısyla hazzettiğim bir şahsiyettir. ayrıca "emre tilev" deyince aklıma bordo maçı gelmektedir.26 şubat 2009 galatasaray-bordeaux maçında resmen çıldırmıştır kendisi. şayet ki, arda'nın 42. dakikada attığı ve skorboardın daha ancak 1-1'i gösterdiği golde kurduğu cümle aynen şu olmuştur: "arrrdaaaaaaaaa.....dakika kırk ikiiiiii...top ağlardaaa..golün ismi ardaaaaa..merhaba uefa kupasııııı..tekrar geliyorrrr galatasarrraayy!!!.." gördüğünüz üzre, atılan bir beraberlik golüne verdiği tepki * * abartılıdır. bu cümleyi duyan şahıs golün 0-0 giden uefa final maçının 90. dakikasında atıldığını sanır. kewell'ın golüne ise verdiği tepki daha bi inanılmazdır. kendisi "keevvaaaaaalllllll" şeklinde defalerca böğürmüş, "oozzzz büyücüsüünden büyyyyüükk büyyüüü" şeklinde yorumlamıştır. sabri'nin golündeyse resmen kopmuş, "eehhh bee sabrii.. bu kadar beklenir miiii??" tarzında, şahsına sorular yöneltmiştir. hiç de art niyet taşıdığına ve "pana gol atsa seviniçten altına çişini yapacağına" inanmadığım spikerdir.kıl diyebilen, uyuz diyebilen olabilir. ama adam maçı yaşayarak anlatıyordur. 3 aralik 2009 galatasaray panathinaikos macindaki anlatımı sizi yanıltmasındır.maç sönük olduğundan, tilev de sönük kalmıştır. gs aleyhine bir kaç laf etmiştir kendisi, evettir. ama objektiftir adam. naapsındır yahu.

    edit: iyi misiniz biraderler siz? yahu adam fenerbahçeli falan değil. sadece türk takımlarının maçlarını ateşli anlatıyor hepsi bu!

    gs, fb, bjk fark etmiyo onun için, avrupa maçlarında kopuyor adam vesselam. kendisi fanatik galatasarayli olmakla birlikte, gs formasıyla tespit edilmişliği de vardır.

    fenerbahçeli de zevk için mi gs forması giyiyor? * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın