resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16011
    gittiği günü performansı ile galatasaray'da oynayabileceği düşünülen futbolcu.

    üşenmedim başlığında 480'li 500 lü sayfalara geldim. her maçtan sonra başlığı yangın yerine dönmüş. 22 maçtır gol atamayan 10 numara mı olur? 19 maçtır gol atmıyor ama 3 asist yaptı ayrıca şut pasları verdi bunlar bizim için çok değerli yazan mı ararsın. severek ayrılalım, mls loading, bitmiş falan yazan mı? yoksa, artık kaleyi bulamayan şutlarına sallayanı mı? belki bugün taklasını atacak denmemiş ama bi dönem her maç bu maçta golü var diye beklenmiş. belhanda'ya o kadar benziyor ki benim ağzım açık kaldı okurken.

    bugün şut pası, asistin asisti gibi kavramlarla dalga geçenlerin bazıları zamanında bu istatistikleri vererek sneijder savunmuş.

    beyler biz de çok sevdik de giderken bitikti bu adam. bitik olmasa nice'de tutunurdu. bitik olmasa sneijder gibi bir markayı serbest bırakmaya kimse cesaret edemezdi. zihinlerimiz güzel anılarla dolu olduğu için bazı yazarlar sneijder'in son senesini komple kafadan silmiş, o eski sneijdermiş de ona rağmen gönderilmiş gibi entryler giriliyor hala. evet güzel anılar çok fazla ama giderken eski sneijder değildi bu adam.

    sneijder ile ilgili övgü içermeyen bir yazı yazıldığında sanki şahsınıza küfür edilmiş gibi sinirlenip ezbere ofsaytvermek işin kolay kısmı. dönün eski sayfalara bir bakın bu adamın son sezonu maç önleri ve maç sonları başlığına neler yazılmış.
    biliyorum belhanda özürlü gibi davrandıkça, beklentilerin altında kaldıkça daha bir özlüyorsunuz sneijder'i. ama son senesinde izlediğimiz sneijder ile bizim özlediğimiz sneijder arasında da uçurum vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın