• 35
    muslera, nagatomo, linnes, onyekuru, belhanda, feghouli ve rodrigues'in büyük ihitmalle tek idmanla çıkmaları gerekecek olan maç. bu durumda ömer bayram, sinan, mariano kesin oynayacak. belki bir yunus ya da muğdat sürprizi de gelebilir. muslera'nın oynatılmayacağına pek ihtimal vermiyorum. donk idmanda bir sakatlık yaşamış, durumu nedir bilemiyorum tabi. idman raporunda durumu şöyle ifade edilmiş;

    --- alıntı ---

    uyluk ön adale grubuna aldığı darbe sonrası kas içi hematom (kanama) oluşan ryan donk, takımdan ayrı özel bir çalışmaya tabi tutuldu.

    --- alıntı ---

    eren ise takımla çalışmalara başladı. ama maç gününe kadar sadece 3 idmana katılmış olacak. bu da ilk 11 şansını düşürüyor. tekrar sakatlanmaması için riske edilmez diye tahmin ediyorum.

    bu kadro durumunda maçın zorlu geçme olasılığı bence iyice arttı. bursaspor da milli ara boyunca bize hazırlandı. takımın maça çok iyi konsantre olması gerekiyor. mümkünse ilk yarım saatte 1-2 gol bularak rahatlamamız gerekiyor. yoksa ikinci yarı yaşanacak stres ve bir sonraki schalke 04 maçına* sağlam çıkmak adına sıkıntı yaşayabiliriz.

    işte bu noktada her iç saha maçında olduğu gibi bizlere yani tribünleri dolduracak taraftarlara çok büyük iş düşüyor. her dakika her saniye maçın içinde olmalıyız. rakip zaman geçirmek için yavaş olduğunda, yere yattığında ıslıklarımızdan korkup oyunu yavaşlatmaktan çekinmeli. hakem ortada bir karar için düdük çalarken 2 kez düşünmek zorunda kalmalı. bu maçı 1-0 ya da 5-0 kazanalım fark etmez. kazanacaksak iç sahada yarattığımız atmosfer ile kazanacağız. ayrıca unutulmasın haftalardır hasret kaldığımız gerçi benim gibilere asırlar gibi geldi, takımımıza kavuşacağız. üstelik bu maç fatih terim'in toplamda 5 senelik sözleşme uzatımının bir kutlaması da olacak.

    maç biletleri hala satılıyor. 8, 9, 10 ve 11 nolu alanlarda hala tek tük bilet bulunabiliyor. maça gelemeyecek olan kombine sahipleri biletleri kulübe ya da taraftarlara direk devrederek stadın boş kalmasını engelleyebilirler. ayrıca kulübe devredilen kombineler maç günü ve bir önceki gün satışa çıkıyor. olur da bulunamazsa aklınızın bir köşesinde olsun.

    hasretin, özlemin son bulacağı maç bu maç. evimizde takımımız ile birlikte olacağız. 90 dakika maçın içinde, hırsla, istekle takımın yanında olacağız. sahada aslanlar, tribünde biz konsatrasyon seviyemiz en tepede maçı oynayacağız ve kazanacağız.

    #kon2antra2yon

    inandık biz sizlere

    edit: sözlüğümüzün fizyoterapistlerinden kacokkahocam bilgi verdi. donk'un durumu ciddi bir sakatlık değilmiş. hematomun büyüklüğüne bağlı olarak oynayabilirmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın