resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15482
    kendisi 18-31 yaşları arasında iyi bir futbolcuydu. 22-29 yaşları arasında ise üst düzey. ama 18 yaşında ne ise karakter olarak şimdi de öyle. kendisi gerçekten değişmedi. değişen oynadığı takım oldu, biriken yaşanmışlıklar oldu. bizde şöyle bir şey vardır. bir adam yüz laf söylese, yetmişi doğru ise tamamını doğru kabul ederiz. yabancı dilde okunan bir metinde tam anlayamadığımız yeri metnin gidişatına göre doldurduğumuz gibi karşımızdaki insanın da net gözükmeyen kısımlarını bildiklerimize göre doldururuz.
    o demlerde ilk bildiğimiz arda'nın futbolu idi. 20'sinde liverpool savunmasını yıldırınca, attığı beraberlik golüyle çekleri bitirince karakterini de biz tamamladık zihnimizde. ortaya bir metin oktay çıkarttık.
    klişenin aksine eğer toplumun karşısında durmuşsam ve haklı olduğuma %100 emin isem "ben demiştim", demekten keyif alırım. haklı olmanın verdiği gururdan çok insanların pozitif yargıda bulundukları şeylere karşı sonsuz emniyetle itaat etmesinin yanlış olduğunu görmeleri hoşuma gider. kendisi hakkında 8 sene evvel başka bir mecrada yazdığım şeyleri burada paylaşmak istiyorum. aşağı yukarı sekiz yıl evvel de bugünkünün aynısı olduğunu göstermek adına.

    https://eksisozluk.com/entry/19690903
App Store'dan indirin Google Play'den alın