resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1399
    verdiği saçma sapan beyanatlarla, kibrin heykeli yapılsa akla ilk gelecek figürlerden olan yapısıyla bizim için "sayın fikret orman" yerine "fiko" dan öteye geçemeyecek olan beşiktaş jimnastik kulübü başkanı olan zat.
    bununla alakalı olarak son birkaç yıldır dikkatimi çeken bir hususu paylaşmak isterim;
    malumunuz her yıl ekim ayında kulübümüzün kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılanlardan biri de rahmetli kurucumuz ali sami yen bey'in feriköy mezarlığı'ndaki kabrinin ziyaret edilmesidir.
    son dönemlerde başkanlarımız sağolsunlar oraya kadar gitmişken büyük bir kadirşinaslık örneği göstererek aynı mezarlıkta bulunan rahmetli süleyman seba'nın kabrini de ziyaret ederek dualar okumaktalar.
    ne var ki, hiç denk gelmedim ki bir vesile ile rahmetli seba'nın kabrine ziyarette bulunan beşiktaş yönetimleri iki adım ötedeki rahmetli yen'in kabrini de ziyaret etmiş olsun (yanılıyorsam bilgisi olan arkadaşlar uyarsın lütfen).
    hoş, taraftarları maçlarda dakikalarca sami yen'e küfrederken buna en ufak kınama getirmeyen bir yönetim anlayışından bunu beklemek biraz boş bir beklenti ama yine de paylaşmak istedim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın