• 5
    ekonomik olarak bitik olması sebebiyle fenerbahçe'nin yakın dönemde şampiyonluğu bizim iç savaşa girmemizle beraber ciddi şans ve tff desteği gerektirmektedir.

    bu dönemde beşiktaş trabzonspor ve 2 yıllık benzini kalan başakşehir gibi ekiplerle rekabet ederiz gibi geliyor.

    beşiktaş in maddi sorunları var , daha fulya daki kiralama sözleşmesinin süresi dolmadı. 7 senelik kiralanarak gelirleri heba edilmişti beşiktaşın eski başkanları tarafından. fulya daki inşaattan/projeden 2 seneye kiralama paralarını almaya başlarlar. kadroyu ucuza yenileyebilirlerse yarışın içinde kalırlar.

    başaksehir in en önemli üc kozu adebayour, edin visca ve emre. mahmut ve irfan can gibi oyuncular diģer ekiplerde de var.

    adebayour ve emre uzatmaları oynuyor. clichy , ella. vs gibi iyi oyuncuları var ama onları rakip cezaalanına çapalayan iki oyuncu var adebayour ve emre. bu ikisi gidince sıradanlaşiyorlar. arda bu seneden sonra ne olacağı belirsiz ve giderek futboldan kopan bir oyuncu koz olamaz.

    fenerbahçe nin sabıra ihtiyacı var.

    ben bu kısa dönemde - bizim 22 - 25 arasına ulaşacağımız dönem - trabzonspor un sampiyonluk olarak en azından bir senemizde ciddi rakip olacağını düşünüyorum. onlarda bitik ekonomik olarak ama bir his diyelim , önsezi ...

    vira cimbom
App Store'dan indirin Google Play'den alın