resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3816
    galatasaray’ı sevdiğine inanıyorum. kariyerinin en başarılı günlerini geçirdiği, ilk şampiyonluğunu yaşadığı yeri sevmemesi gibi bir durum olabileceğine inanmıyorum.

    zam ya da sadece sözleşmesinin süresini uzatmak istemiş olabilir. ki feghouli’nin, belhanda’nın olduğu yerde 30 gol atmış halimle ben de zam isterim. doğal karşılıyorum bu durumu. ama yönetimin bu talebini karşılamaması da gomis için gelen teklifi kabul etmesi de normal. tercih meselesi sonuçta.

    benim asıl anlamadığım neden her futbolcumuzu boka bulayarak gönderdiğimiz. n’diaye için de aynısı yapıldı. teklif çok iyiydi, bizim de ihtiyacımız vardı gönderdik dersin. bu kadar. adamları gönderiyoruz. arkalarından da demediğimizi bırakmıyoruz. n’diaye için maçtan önceki gece ben oynayamam deyip kampı terk etti dediler. e maden öyle neden şimdi aldık böyle bir “karaktersiz” bir futbolcuyu? aynısı gomis için de yapılıyor. göndermek istendi gönderildi. niye puan kaybettiğin maçtan sonra gomis bizi sıkıştırdı diye suçluyorsun adamı? sen onu suçlarsan o da buna cevap verecek elbette.
App Store'dan indirin Google Play'den alın