resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1000
    başkanlığa geldikten sonra aykut kocaman'ın yardımcılarıyla devam etme kararı zaten hatalıydı. bu hatadan dönmüş işte. bir çok yerde övülen şey bu mu?

    öyle çok gizli kapaklı bir işi de ortaya çıkarmışlığı da yok. bu antrenörler soyunma odasına halı sokup taşşak geçiyorlarmış. maçtan önce bir soyunma odasına halı girip çıkıyorsa bu çok fark edilir bir şeydir. nitekim fark edilip raporlanmış ali koç'ta gerekeni yapmış. söylediği gibi bu antrenörler baya aleni ve cüretkarlarmış. görülmeyecek, duyulmayacak, tespit edilmeyecek bir şey değil yani.

    volkan demirel konusu yine kendi hatası. sözleşme yeniledi. birinci kaleci olarak başlattı. sonra baktı olmuyor harun'u alıp yedeğe itti. bence esas kırılma eylül 2018 yılındaki camiaya sesleniş programında ''seneye sadece harun ve berke var'' demesiydi. volkan sezon sonu her halukarda gideceğini anlayınca hem yönetim hem de teknik ekiple bağlarını koparmış, otoriteyi tanımaz ve saygısız hareketlere başlamış. volkan'ı sezon sonu göndermeyi düşünüp, planlayabilirsin ama bunu kamuoyunu önünde dile getirdiğin dakika oyuncudan büyük bir aidiyet bekleyemezsin.

    bunun haricinde takım içi problemlere yol açan bir çok davranış var. soldado avrupa ligi kadrosuna yazılmadığını internetten öğrenmişti, muhtemelen dirar'ında avrupa ligi kadrosuna yazılmadığını öğrenince hal ve hareketleri değişmiştir. yüklü kontratı olan adamlarla yarı uzlaşarak idare etmezsen bunlar yaşanır. anlattıklarının ötesinde genel bir iletişimsizlik ve otorite problemi olduğu aşikar. volkan, cocu'nun yardımcısının üstüne yürüyünce neden kadro dışı kalmamış mesela? esas olan takım içi otorite olması gerekmiyor mu?

    ali koç'un uzun vadede başarılı olma ihtimali vardır ama şu ana kadar ışık verdiği herhangi bir konu yok. bu sene bir şekilde biter. önümüzdeki sene takım yarışta kalamazsa hatta yarışta kalmayı geçtim rakiplerden bariz üstün gözükemez veyahut şampiyon olamazsa ben o zaman görürüm. hiç kimsenin 3 yıllık kredisi yok. ersun yanal kapısını tamamen kapatması ve cocu ısrarı zaten en azılı ali koç taraftarlarını bile bir parça neden sorusunu sordurtmaya başladı. önümüzdeki sene de ortaya bir çok açıdan tatmin edici bir şey çıkmazsa mevcut sevginin büyük bir kısmı kaybolacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın