• 32475
    “o hanımefendi ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu. 1 saat sonra mekana berkay geldi. benim yanıma gelip 'kaptan seninle yarın görüşelim mi' dedi. 'tamam berkay, konuşalım' dedim.

    önce şakalaşıyor sandım. sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim. sonra 'sana ne oluyor' dedim, kafayı koydum. o ana kadar neden kavga ettiğimizi bile bilmiyordum. olayın detaylarını aslıhan'dan öğrendim. onu da özlem aramış.

    hastaneye silahla gittim. berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık' dedim. hastanede 'bir yanlış anlaşılma olmuş' dedik. eşiyle ve berkay ile sarılarak, helalleşerek ayrıldık."

    arda turan

    abi hadi yaa. bittin bittin, eridin yok oldun. sus konuşma bari. keşke hayatın kitap olsa da sanat okullarında, spor okullarında ders diye okutulsa. insanların çocuklarına “bak evladım böyle olma” dese senin için.

    en çok da içimi bu adamın 10 sene sonra ligde iyi takımlara hoca, 15 sene sonra futbol federasyonu başkanı, 20 sene sonra spor bakanı olacak olması acıtıyor. yazık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın