resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 990
    kendisinin performansi haricinde bir yorum yapmak istiyorum. pek cok insanin da belirttigi gibi kendisi varlikli bir insan ve zaten altinda binlerce calisani olan sirketleri yonetiyor.

    bu arkadas istese bakan vs olabilecek potansiyelde bir insandi, gitti sevdigi takimin baskani olmayi tercih etti. bunu yaparken ciddi riskler aldiginin da farkina varmak lazim. zira turkiyede futbol ciddi anlamda onemli ve kendisi de koc sirketleri gibi marka bir holdingin idarecilerinden, yani ustun koru bir yaklasimla baskanligi islerini ciddi anlamda baltayabilir ancak buna ragmen baskan olmak ve sevdigi takima destek vermek istedi.

    bir de bizim genel kurullara, liselilere bakiyorum. yani galatasaray lisesi mezunu olanlar ozellikle sahip olduklari herseyi neredeyse galatasaraya borclu. is hayatlarindaki cevrelerinden tutun belki yaptiklari ilk islerinde ki sermaye galatasaray ailesinden gelme. bu arkadaslar elestirme konusunda oldukca basarililar ancak zaman gelip de ellerini tasin altina sokmalari gerektiginde nedense hic biri ortada olmuyorlar.

    neyse cok uzatmaya gerek yok sanirim ana fikrimi verebildim. yani yoneticiligi iyidir kotudur, basarilidir basarisizdir ona bir sey demiyorum ancak sevdigi renklere kendisinden bir seyler katmak ve onu daha iyi hale getirmek icin cabaliyor olusundan dolayi ciddi anlamda kendisini takdir ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın