• 24
    muhtemelen club brugge'un mevcut baskani federasyon baskani olur, ulkenin siyasi yoneticisi cikar 'sike yapan kulupler degil kisilerdir, kulupleri cezalandirmayalim' der, sike yapilan donemle ilgili maclardan goruntuler kamoyuna gosterilip 'bakin sike var gibi mi' seklinde yorumlar yapilir, sikenin yapildigi ortada oldugu icin sike tartismasindan uzaklasmak icin sike yapildi ama sahaya etki etmedi gibi yorumlar yapilmaya baslanir ve ustelik adaleti saglamasi gereken kurullar ciddi anlamda bu yonde degerlendirmelerde bulunur, futbolcularin sike yaptigina dair kasetleri vs cikmasina ragmen bunlarin sahte oldugu soylenir vs vs. en acisi da sonraki sezon seyirci sayisi dusmesin diye ligin sistemi son 1 hafta degistirilir, ekstradan 123123 tane daha mac eklenir. cunku kadro planlamasi vs nedir ki onemsiz seyler sonucta.

    bunlari gidip belcikaliya fln anlatsan boyle komplo teorisi mi olur derler sanirim ama hepsi bizim ulkede yasandi saka maka. hatta galatasaray adalet aradi diye, suclularin cezalandirilmasini istedi diye nefret unsuru haline geldi.

    boyle seyler insanin aklina gelince ve daha adalet vs kavramlari hala konusulunca kafayi yiyorum. yok hakem orada kirmizi vermemis yok bu penaltiymis, geciniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın