resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15400
    bir insan nasıl bu kadar düşebilir anlamıyorum. sen kalk galatasaray'da kaptanlık yap, ondan sonra atletico madrid gibi bir takımda yıllarca oyna, uefa kupasını, ispanya ligi şampiyonluğunu kazan. sonra oradan barcelona'ya transfer ol, ama sonra 2 sene içinde başakşehir'e dön, gece klüplerinde elalemin karısına sark, adama kafa at. belki de buna düşmek denmemeli, zaten seviye bu idi, ama galatasaray, atl. madrid, barcelona gibi büyük klüplerde oynamak bile işe yaramadı ve o seviyeyi yukarı taşıyamadı.

    kendisine üzülüyordum aslında ama gerek yokmuş. bu seviyesizlikle hak ettiği yer başakşehir'dir, emre abisinin yanıdır. hani bizim tesislerde yazan bir söz vardır ya; "seni buraya getiren yeteneğindir, burada tutacak olan ise karakterindir." işte o karakter yokmuş arda'da.

    bundan sonra futbola devam etmek istiyorsa ki halen barcelona'nın futbolcusudur, menajerini değiştirmesi ve acilen ciddi bir şekilde psikolojik tedavi alması gerekir. ha psikolojik tedavi içindeki bayrampaşalılığı tedavi edemez ama en azından rehabilite edilip futbola dönebilir. kendisinin barcelona'dan başakşehir'e düşüşüne engel olamayan menajerine de elveda demesi gerektiğinin farkında olması gerekir. ha şu da var; bazı futbolcular ciddi ev özlemi çekmekten dolayı önemli klüpleri bırakıp ülkelerine dönmüşlerdir hep. ilk aklıma gelen daniel agger oldu, liverpool'u bırakıp ülkesinin brondby takımına dönmüştü. ama arda'nın durumunun sadece basit bir homesick durumu olmadığı, ciddi psikolojik problemlerinin olduğu bu olayla birlikte bir kez daha görüldü. bazen bizim taraftara kızıyorum ben yerli oyuncu düşmanlığını abarttıklarından dolayı ama eldeki yerliler de böyle işte. adamlar haklı be ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın