resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 977
    ekonomik olarak iflas etmiş bir kulübün başına geçiyorsun, ilk iş olarak ne olduğu belirsiz bir sportif direktörle anlaşıyorsun, bu adama bir sürü para ödüyorsun.

    sportif direktörün "aykut'u kovalım" dediği için sözleşmesi devam eden hocaya "seninle çalışmak istemiyoruz" diyorsun, o da sana "ben istifa etmem, bir senelik maaşımı eşek gibi ödersiniz" diyor. aykut'a bir senelik maaşını ödüyorsun.

    sportif direktörün önerdiği hocayla anlaşıp üç yıllık sözleşme imzalıyorsun. herif türkiye ligi'nde sudan çıkmış balığa dönüyor. kovsan kovamazsın çünkü bir sürü para da ona ödüyorsun, üç sene boyunca da ödemeyi taahhüt etmişsin. elin kolun bağlı.

    ali koç bütün bu saçmalıkları yapacağına en baştan taraftara seslenip "aykut hocamızın bir sene daha kontratı var, bu sene takımı şampiyon yaparsa sözleşmesini uzatacağımızı, yapamazsa da yollarımızı ayıracağımızı kendisine bildirdik, şu anki mali koşullarımızda hem aykut hocayı kovup hem de yeni bir hoca getirmeye paramız yetmiyor, bütün taraftarımızdan bu sene şampiyonluk için aykut hocaya destek vermelerini istiyoruz" deseydin şimdi sadece bir adama maaş ödüyor ve ilk üçte yer alıyordun.

    ama sen üç adama maaş ödemeyi ve 15. sırada olmayı seçtin, takımın ağzına sıçtın. böylesi bir işbilmezlik inanılmaz gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın