resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1624
    galatasaray' ı oyuncak olarak görenler, "ben oynayamıyorsam sizi de oynatmam" dercesine hareket ediyorlar ve düşmanca bir tavır içerisindeler sayın cengiz' e karşı. bu zat-ı muhtereme verilmeyen yetkiler kimlere kimlere verilmişti daha önce. ve bu verilen yetkilerle galatasaray' ın antrenman tesislerini kimler, kimlere peşkeş çekmişti bundan bir sene önce. üç transferle susturdular hepimizi!

    şimdi ise vermedikleri bu yetkiyle (bkz: 29 eylül 2018 galatasaray olağanüstü genel kurul toplantısı) bir yandan cengiz' i cezalandırırken, beri yandan galatasaray' ı da zor duruma itmekten hiç ama hiç çekinmediler.

    kendisini sevmeyen galatasaray' ı da sevmiyordur benim için çünkü sayın cengiz' in karşısında duranların umrunda değil galatasaray!

    adil bir ortamda, en en en azından kendisinden bir önceki yönetime verilen yetkilerin bir benzeri kendisine verilmeden ve o yetkilerin verilmesinin üzerinden bir sene daha geçmeden eleştirilmesi benim gözümde galatasaray düşmanlığıdır artık. üzerinden kaç gün geçti kongrenin, geçmedi sinirim. hala neden verilmediğine dair en ufak mantıklı bir açıklama yok kongre üyelerinden. neden verilmedi o yetkiler? neden red oyu kullandınız? ne için cezalandırıldı bu adam? bayıldığınız burak bey ingiltere' de maçtaydı oylama sırasında, insta' dan hikaye paylaşıyordu, bunların o kadar umurunda işte, oyuncağını kaybedince yenisini bulmuş sanırım...

    başkan; iyidir kötüdür, çıkarı vardır yoktur, zekidir aptaldır, cimridir eliboldur ... bunları bilemem. ancak karşısındakileri görüyorum. dolayısıyla cengiz' e karşı duranları, galatasaray' ın da karşısında görüyorum! aksi ıspatlanana kadar tüm galatasaray' lılardan aynı duruşu bekliyorum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın