resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1621
    eksisozluk'de kendisi hakkinda garip insanların saçma girdiler yazdigi başkan. nicki tipping is not a city in china olan bu kisi mustafa cengiz başlığına bu tarz entryler girip, seçim dönemi de insanlari dava açmakla tehdit etmis yazilarina bakinca.

    --- alıntı ---
    genel kuruldan yetki alamayınca en büyük desteği ultraslanı devreye sokmuş galatasaray tarihinin en kutuplaştırıcı başkanıdır. ultraslan; başkan seçen , transfer yaptıran , teknik direktörü değiştiren ve genel kurula ayar verebilen bir güce ulaşmıştır sayesinde. sonuçta cengiz seçilmezse liseyi basmaktan bahseden bir taraftar oluşum , ilk defa bir başkan seçiminde taraf olan( bağımsız )taraftar topluluğu kurucularından hiçbirinin içinde yer almadığı alpaslan'ın vefatından sonra bir kahveci tarafından yönetilen gurup. al sebo'yu yönetim kuruluna en azından soran olursa taraftar istedi dersin.

    camiayı temsil edenler , minibüsçü , sebo ve bir sürü yetersiz yönetici. bunlar benim oturduğum mahalleyi temsil etseler hemen taşınırım oradan. ülkenin en radikal ve yenilikçi camiasını geldiği hale bakın , m. ali birand yakın geçmişte yk üyeliği yaptı lan bu camiada tüm yk'unu toplasan karşısında üç cümle kuramaz. ama derseniz ki , bizim insanımız böyle , bundan hoşlanıyor , çok haklısınız sonuçta isveç'te yaşamıyoruz ama ne bileyim bizim kültürümüz farklıydı diye kandırdım kendimi hep . yani benim kızgınlığım kendime aslında , bu camia , bu gibilerinin eline kalmasın diye maddi manevi yıllarca uğraştım salak gibi. keşke bu eforumu, türk eğitim vakfı, çocuk esirgeme kurumu , galatasaray eğitim derneği derneği gibi kurumlara harcasaymışım, pişmanım gerçekten.

    gerçi ekşi de başkanın sosyal medyada iyi domine ettiği yerlerden biridir yanlış platforma yazıyorum , değil mi ? köfteler ... hatta seçim döneminde liseden ekşiye canlı yayında mesajlar bile taşındı ( tesadüfi olarak bu kişiler seçimlerden kısa bir süre önce ortaya çıkmışlardır ) , kaç ergen bize mesaj gönderdi diye ıslak rüyalar gördü, kaç suser sürü ve güçlü olma psikolojisi ile sağa sola ayar verdi. işin komik yanı bunları galatasaray adına yaptıklarını düşündüler ama asıl istedikleri kendilerini önemli hissetmek , güç veya mevki ( her seviyede ) , liseli kompleksi sonucunda oluşan aşağılık duygusunu bastırmaktı. bunlara değer verdiğimden değil, sadece durum tesbiti yapıyorum. bunlar yarın başka birini bulsalar ilk satacakları kişi başkan olur ve maalesef o gün geldiğinde, başkanı doğru olduğu konularda savunmak ben ve benim gibilere kalır.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    mustafa cengiz bugün divan'da kendisini galatasaray varlık fonuna başkan olarak atamıştır.

    (bkz: cumhurbaşkanının kendisini türkiye varlık fonu'na başkanı olarak ataması)

    --- alıntı ---

    duygun yarsuvat
    -- alıntı ---

    defalarca özbek'i eleştirip kürsüden istifaya çağırdığını ve son seçimlerde oğlu bile başka bir adayın listesindeyken kameralar önününde cengiz'i desteklediğini bilmeden onu eleştirenler cahildir, bildiği halde eleştirenler ise kötü niyetli ve hadsizdir.

    tespitlerinin nerdeyse tamamı doğrudur. oyuncu transferini , teknik direktör seçimini hatta başkan seçimini ua yapmaktadır. dağdan gelip bağdakini kovmak lafı ile anlatmak istediği ise cengiz'in son olağanüstü genel kurulda söylediği hükümet ve devlet ( kendisi devlet dedi ama ne olacağını herkes tahmin edebilir) tarafından üç yüz üyelik talebi geldiğini beyanı üzerinedir. tüzükte yapılacak bir değişiklik ile bu yol açılırsa iki seneye kalmaz genel kurulların açılışını mevlit ile yaparsınız diyor. sonuçta bütün projelerini devlet ile yaparsan bir bedeli olur tabi ki

    liseli dediklerinizin çoğu yatılı okumanın verdiği psikolojik travmaların yetişkinlik döneminde bedelini ödeyen , alkole aşırı düşkün , kendi aralarında ciddi güven problemi olup dışarıya karşı kuyruğu dik tutmaya çalışan senin benim gibi insanlar. bir kısmını yolda görseniz cebine para koyasınız gelir , bir kısmını görünce de önünüzü ilikleme ihtiyacı hissedersiniz. sırf kongre üyesi olabiliyor diye bu kadar kompleks duyup , sinir krizi geçirmenize gerek yok. onlar olmasaydı fener ve bjk dan ne farkımız kalırdı. bir mezunlar listesine bakın cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kimler varmış sonra küfür edin.
    -- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın