• 31
    dikkat ettiğim:
    bir futbolcuları 50 maç çok iyi oynar. bir maç batırır. mesela fabri. fabri başlığında 132 entry. satın bunu. orospu çocuğu fabri. o maça kadar muslera'dan iyidir. ama o maç batırdı, hata yaptı. hep orospu çocuğu o adam.
    forvetleri kötü oynasın. kötüyse bile gol attıysa sıkıntı yok. ama forvetleri iyi oynasın fakat iki maç gol atamadıysa orospu çocuğu. satın bunu. ben daha iyi oynarım... mesela negredo. diyelim ki bir maç negredo bir asist yaptı. oou negredo, bu adam çok iyi asistçi, herkesten çok asist yapar.
    tolgay, oğuzhan, atiba... hala karar veremediler. bir maç orospu çocuğu ve kazma. diğer maç, abii bu adam hep oynamalı, niye oynamıyor...
    şenol güneş. abi siktirsin gitsin artık... bir maç kazanılır. fatih terim görsün işte!! en iyi teknik direktörü şenol.

    her maç değişiyor. birileri hep orospu çocuğu oluyor ve birileri haddinden hep çok iyi. seneye 25 milyona satılıyor. herkes kötüyse başlıyorlar fatih terim, ali dürüst, siyaset, fötö.

    larin şut çekti, az farkla aut. oooo bu adam süper. bir sene oynasın şampiyon oluruz, 20'ye satarız. bunu oynatsana hep çapsız şenol? hep oynamalı. larin ilk 11 oynar. bu futbolcu değil lan amk. orospu çocuğu.

    vallahi böyle bunlar. sayıları çok fazla. ben en çok ona şaşırıyorum. bir de kendilerini inandırdıkları bir olay var: gs - fb kardeş olmuş. renkliler. bjk'yi durdurmak için. ahahahhahaha ahahasfafafaafafag. yani ne diyim la?
App Store'dan indirin Google Play'den alın