resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2731
    ya bu adam benim sinirlerimi bozuyo arkadaş. yazacağım bu entry'e götümle gülüyom ama anlayamadığım bir potansiyeli var ve bu bence hızlı giden atın boku seyrek düşer gibi de değil.

    bu adam 2016-2017 sezonunda geldi. verdiğimiz bonservisten, aldığı maaştan bağımsız olarak konuşuyorum, ilk 7-8 hafta yanında selçuk oynamasına rağmen köpekler gibi oynadı ve ben bu adama hayran kaldım. ağzıma bir parmak bal sürdü sonra bi sakatlandı ligden koptuk, ikinci yarı bi geldi tamamen formdan düşmüş biçimde ağzımızı suratımızı sikti. hadi bitirdik sezonu,

    2017-2018 ilk 8-9 haftalık süreç, bu çocuk yine çıktı köpekler gibi oynadı. sonra yine bi sakatlık. yine bi kayıpları oynadı. sonra geldi ikinci yarıda bi gol kaçırdı ondan sonra bu arkadaşın ismi falan kalmadı.

    ben bu arkadaşın potansiyeline anlam veremiyorum. ya futbol ezberi çok iyi ama müzmin sakat ya da büyük bi potansiyel ama yine müzmin sakat. bu durum beni deli ediyor çünkü lig başlangıçlarında beni mest etti iki sezon boyunca. sürekli bi beklentiye soktu beni. aha bulduk aha bu sefer olacak diye diye beni deli etti.

    neyse fenerbahçe'ye gitti artık gram ilgilenmiyorum. dert de etmiyorum isterse orta sahanın vazgeçilmezi olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın