• 25
    ekşi sözlükteki beşiktaşlılar başlığına yazılması gerektiğini düşündüğüm bir husus var. hazır milli maç arasına girmişken yazmanın tam zamanı diye düşünüyorum.

    iki hafta önce “çocuklar duymasın” isimli dizinin bir bölümünü izledim. (neden izledin muhabbeti yapılmasın lütfen, ev ortamında çocuklar izleyince siz de takılıyorsunuz bazen) dizide “sertaç” isimli bir karakter var ve bu karakter çok itici bir rolde. izlediğim o bölümde bu kişiye “onyekuru” dedirtilerek galatasaraylı imajı veriliyor. daha sonraki hafta yayınlanan bölümde ise bu karakter hem taş fırın erkeği haluk tarafından hem de karadenizli kız babası tarafından dövülerek iki gözü morartılıyor.

    bu dizide, galatasaray ve galatasaraylılar aleyhine subliminal bir mesaj verildiği çok açık. peki bu dizinin senaristi kim. birol güven isimli kel. peki bu kel başına tükürdüğüm hangi takımın yönetiminde idi beşiktaş’ın. yani yine beşiktaşlı bir ahlaksız, yine saldırı. üstelik dizide tüm takımların logolarının yer aldığı bir kahvehane ortamı da var. yani dizinin sportif göndermeleri de mevcut.

    şimdi buradan galatasaray yönetimine sesleniyorum. sayın başkan, bu kel ahlaksızı uyarmanız zor olmasa gerek. bu galatasaray’ın imajına aykırı bir tutum ve borsada bunun karşılığı var. bu terbiyesiz aleyhine dava açılabileceği gibi spk hükümlerince de işlem yapılabilir.

    buradan galatasaray taraftarlarına da sesleniyorum bu ahlaksızın yaptığı hiçbir diziyi izleyip reyting kazandırmayın. hatta gördüğünüz yerde de uyarın. yaptığı terbiyesizliği görmediğimizi zannetmesin. aynı terbiyesizlik başka bir dizide farklı bir şekilde yapılmıştı. aynı uyarıyı yapmıştım. kısa bir süre sonra da o dizi yayından kaldırılmıştı ama nedenini bilmiyorum tabi.

    yani ekşi sözlükte galatasaray aleyhine yazan birkaç ahlaksız ergen pislikten önce önümüzde beşiktaş’ta yöneticilik yapmış keline tükürdüğüm bu şaşkoloz var. buna dur demek zor olmasa gerek. artı candaş tolga ışık da hiç unutmamamız gereken bir sıyrık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın