• 5
    sosyal medyada hakaret ve iftira suçunu işleyenler ergen değil çocuk da olsalar haklarında şikayetle o hesabı kullanmaları engellenip, (yeni hesap açsalar bile etkileri çok düşecektir) ceza verdirerek sicillerine işlenmesi etkili olacaktır. ilerde çok faydası olacaktır bunun.

    beşiktaş taraftarının bu konuda sınırları aşması çok ilginç. eskiden fenerbahçe’ye karşı ikimiz birlikte mücadele ederdik şimdi bunlar tamamen bizi hedef almış durumdalar. sadece sosyal medya değil, bazı tv yorumcuları da aynı taktiği uyguluyorlar. turgay demir, sinan engin gibi yorumcular, önce galatasaray’a saldırıyorlar ondan sonra günün maçına geçiyorlar.

    gerçi bunların saldırısı kayadan toz koparmıyor ve koparamayacaktır ama özellikle ve haksız ithamlarla galatasaray’a saldırmaları çok garip. kanaatimce federasyonda ve siyasette elde ettiklerini düşündükleri güç ile galatasaray’ı sindirme çalışmaları yapmaktalar. bu taktiğinde bizzat fikret orman tarafından uygulandığını, uygulamaya konulduğunu düşünüyorum. çünkü kendisinin bizzat yaptığı konuşmaların birçoğu bu sinsi planı ifşa ediyor.

    kendilerine bir tavsiyem var. siz galatasaray’a saldırdıkça galatasaray güçleniyor. bu nedenle bir de övmeyi deneyin belki istediğinizi elde edersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın