• 53
    son yıllarda çok stad yapıldı. alisamiyen, vodafone stadı ve bursaspor dışında büyük çoğunluğu toki tarafından aynı planın kopyala yapıştır versiyonları ve cidden uefa standartları açısından (tribün açıları, giriş çıkış, güvenlik, stadyum dışı) yeterli stadlar bunlar.

    gel gelelim bu tasarım garabetine. bu stad yapılmadan önce planlarda tribün yerleşimini görüp onaylayan kimdir cidden merak ediyorum.

    kale arkaları 3 katlı stadyum mu olur? apartman mı inşaa ediyorsunuz? balkon yapıp adına tribün demişler resmen.

    ilk planlarda deplasman tribünü orası değildi kale arkasında ilk katın bir bölümüydü antalya taraftarının değiştirin tepkisiyle balkonlara alındı ve önüne cam örüldü. yahu hadi ilk başta yapmadınız atladınız tamam bizim stadın deplasman tribünü de ilk olarak şuan ki yeri değildi değiştirildi ama bu stadyumda balkonların oraya alıyorsan önünü camla örmek bildiğin ahmaklık ve insanlık suçu başka bir açıklaması yok nefes alacak yer yok resmen. hücre kapısıda yapın tam olsun bari. işin kötüsü o kadar kötü bir plana sahip ki yıkmadan düzeltilecek gibi de değil.

    zemine hiç gelmiyorum bildiğin rezillik.
    özetle son yıllarda gördüğüm en kötü futbol stadyumu budur bundan daha kötüsünü yapabilmek çok zor. atatürk olimpiyat stadı sonrası en kötü stadyum olarak kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın