resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 4090
    https://m.haberturk.com/...begendi-2170027-spor

    hala tam olamamasının sebeplerinden biri de bu işte. adamın menajeri her iyi oynadığı maçtan sonra avrupa kulüpleriyle haber yaptırıyor. bari ikinci iyi maçtan sonra yaptır. bütün bir yazı "benfica alacak" geyiğiyle geçirmiştin.

    sinan 25 yaşını bitirmek üzere ve daha bu ligde düzenli 11 oyuncusu olabileceğini ispatlamadı. adam juventus diyor juventus. premier league'in en zayıf takımlarının bile para içinde yüzdüğünün ilk fark edildiği bir dönem vardı ne güzel, üsturuplu atmaya başlamıştı insanlar. şimdi yine "messi fener'de"ye döndük. kandırmayın galatasaraylıları :(

    hayır menajerin müşterisine de faydası yok ki bu haberlerin. bahsi geçen dünya devi kulüpler gerçekten avrupa'da no-name bir oyuncuyu, tabela dahi yapmadığı tek bir şampiyonlar ligi maçı sonrası almak istiyorlarsa dahi yine kontrat falan yapmamıza gerek yok zira. yetiştirme tazminatı diye bir şey var, gazeteciler kesin duymamıştır da menajerler biliyordur belki. daha iki sezon önce, liverpool bonservissiz transfer ettiği danny ings için, kendisini 19 yaşında transfer etmiş olan burnley'ye 8 milyon pound yetiştirme bedeli ödemişti.

    https://www.independent.co.uk/...triker-a7005696.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın