resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 13743
    pişirilip pişirilip önümüze konmasının nedenini anlayamadığım futbolcu.

    selçuk türk futbolunun seyrini değiştirmiştir, daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum. 2011-2012 sezonunda fenerbahçeye gitseydi, o kontenjan durumunda selçuk'un 4'te 1'i kadar katkı alabileceğimiz bir adam bile bulamayacaktık. bir de bedavaya geldi. adamlar yıllarca topal josef oynadı. şu halinin katkısını yapıcak türk bile bulamıyoruz, yıllarca o yüzden bağımlı kaldık kendisine. selçuk'un aldığı ücreti kendi hayaliyle kıyaslamış adam, bu sana bu kadar koyuyorsa izleme futbol. sen ben izliyoruz diye saçma sapan top oynayıp o paraları kazanıyor bu adamlar.

    selçuk'un düşüşündeki, sneijder etkisini görmeyen adamlar da 1 sene top oynadı diye gezmesinler, 4 4 2'nin ortasındayken etrafında topu isteyen arayan koşular yapan oyuncular vardı selçuk adamları oynatmakla görevliydi, bu görev sneijder'e geçti, zaman içinde o arayan topçuların yerine de topu ayağına isteyen adamlarla doldurdular takımı sonra yan pas geri pas selçuk oldu adamın adı.

    selçuk ile ilgili 5. ofsayt entry'mi giriyorum heralde. bu adam bu kulübün efsanesidir. 11-12 sezonundan beri 4 şampiyonluğu var ve bunların 3'ünde takımın en kilit 3 oyuncusundan birisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın