resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 13738
    bana göre en iyi olduğu zaman da dahil hiçbir zaman mehmet demirkol'un dediği gibi "türk futbol tarihini değiştiren adam" olmadı. "türk futbolunu değiştiren adam" daha önce bir daha türkiye'de hiçbir kulübü çalıştırmayacağını söylemesine rağmen "söz konusu galatasaray ise, gerisi teferruattır" diyerek 2011-2012 sezonu takımımızın başına geçen fatih terim'dir.

    trabzonspor'dan geldiğinde çok iyiydi, bizdeyken futbolunu daha da iyi bir noktaya çıkarttı ki, bu türk futbolcularda nadir gördüğümüz olaylardan biriydi. sadece bir sezon sonra ise türk futbolcularda çok sık gördüğümüz gibi performansı düştü.

    bu düşüşüne rağmen 2013-2014 sezonu sonunda yaşı arttıkça, aldığı ücretin de artacağı 5 yıllık çok yanlış bir sözleşme yapıldı kendisiyle, artık futbolcuların seviyesi bulunduğu takımı kaldırmıyorsa vedalaşmasını bilmek lazım.

    sabri sarıoğlu, göztepe seviyesindeydi, gitti başarılı oldu. yasin öztekin'in bize katkıları oldu ama artık göztepe seviyesindeydi ve gitti başarılı oldu. selçuk inan da iki sezondur göztepe seviyesinde ve vedalaşmamız gerekiyordu.

    yine de iyisiyle, kötüsüyle galatasaray'a fazlasıyla hizmet etti. ancak, bu sezon sözleşmesi bitecek ve büyük ihtimal takımdan ayrılacak, şimdiden yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın