• 4
    aa muhabirine yaptığı açıklamada sağlık sorunları nedeniyle istifa etmediğini söylemiş. turgay demirelin istemesiyle görevden alındıysa yapılan iş değil ama yöntem kesinlikle yanlış olmuştur. galatasaray klübü başkanı bu şekilde bir baskıya boyun eğmemeliydi.

    --- alinti ---
    ''kalp spazmı hikayesi tamamen yalan'' derken, yaşanan olayda basketbol federasyonu başkanı turgay demirel'i suçladı. kendisinin galatasaraylı olduğunu ve sadece galatasaray cafe crown takımının içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi aşmasına yardımcı olmak amacıyla göreve başladığını aktaran gencer, ''basketbol federasyonu başkanı turgay demirel, benim bundan 10 yıl önce yaşadığım bir hukuki durumla ilgili olarak adnan polat'a yazı göndermiş. giydiğim hükmün bugüne hiçbir şeyi yok, ama adnan polat, bunun kendisini seçimlerde zorlayacağını düşünerek, istifa etmemi istedi. ben de 'istenmediğim yerde durmam' diyerek işimi bıraktım'' diye konuştu.
    konuyu, sağlık durumuna bağlamayı ve kalp spazmı geçirdiğinin söylenmesini komik bulduğunu ifade eden gencer, ''kime bu şekilde bir açıklama yapsanız, size güler; çünkü herkes gerçeği biliyor. turgay demirel, konuya ilgili bir belge gönderip, benim görevden alınmamı istemiş. tabii bir yalan söyleyince, devamı da geliyor. aptalca bir şey''
    --- alinti ---

    http://www.maraton.com.tr/...ular-durulmuyor.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın