• 53
    sneijder'in itibarsızlaştırılma çabasının ilk etabıydı bu. artık vadesi gelmişmiş, ayrılış zamanı doğru, ayrılış şekli yanlışmış.

    sneijder'in o bahsettiğiniz bitik sezonundaki 5 gol 15 asistini küçümseyenler, belhanda'nın asist küpünden itibaren saymaya başlasınlar (asistin asistinin asisti) bakalım bu adamın tek başına skora etkisi yapıyor mu?

    ulan adamın attığı gol sayısı, gördüğü kırmızı kart sayısıyla aynı. bunun neyini kıyaslayalım wesley ile?

    --- şimdi burdan sonrası fantezidir, ciddiye almayınız ---

    cenk'in bile üzerine gelen topunu yumurtlayan casillas'ı, dün akşam volkan'a çevirirdi bu adam. casillas dediğiniz adam senelerce kısa boyunu refleksleriyle kapatmış ve harika bir kariyer yapmış biri. tabi 35'inden sonra vücut hantallaşmaya ve yaşlanmaya başlıyor. zaten mevcut olan kısa boyuna, bir de kaybettiği refleksleri ekleyince sıradan, vasat bir kaleciye dönüşüyor.
    dikkatinizi çekerim, casillas son 5 sezonun en iyi maçını oynadı. real madrid'deki son sezonları (hatta mourinho'nun son sezonundan itibaren) + porto'daki maçlarını az çok bilenler ne kadar hatalı goller yediğini bilir. adama tekrar futbol oynama iştahı verdik tek başımıza. bravo çocuklar!

    (bkz: 3 ekim 2018 porto galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın