• 2618
    ilginç düşünce yapısına sahip bir kısım taraftarı bünyesinde barındıran topluluktur.

    kendilerini, başarısızlıklarla dolu avrupa kupaları tarihlerindeki tek tük zaferle, rakiplerini de aksine başarısızlıklarla tanımlıyorlar. bu sayede sözüm ona üstün oldukları vehmine kapılıp, dalgalarını geçiyorlar.

    konuyu somutlaştırmak gerekirse, galatasaray'ın şampiyonlar ligi serüvenini dört gollü mağlubiyetler aldığımız sezondan ibaret sayıyorlar. önceki iki yıl gruplardan çıktığımızı, birinde real madrid ile çeyrek final oynadığımızı dikkate almıyorlar. daha geçmişe gitmiyorum bile. taraflı polyannalar, kendilerini ise şampiyonlar ligi grubundan çıkmayı başardıkları "tek" sezon üzerinden tanımlıyorlar. yüz kızartıcı başarısızlık hikayeleri hiç yaşanmamış gibi davranıyorlar. bu bakış açısıyla onlar çok başarılı, biz ise çok başarısız oluyoruz. örneğin porto deplasmanında aldığımız mağlubiyetle, "bizim yendiğimiz takıma yenildiniz keh keh" diyerek dalga geçiyorlar?!

    mutlu olmak, kendini değerli hissetmek adına gerçeklikten uzaklaşmayı anlayabilirim. ancak böyle dimağlardan süzülen acınası zırvalıklar gerçekten çekilmez oluyor. aşınmış haldeki engelle butonu da yetersiz kalıyor ve sosyal medyadan uzaklaşmak zorunda kalıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın