• 2
    hasan şaş'ın skoru belirleyen golü, çok şık bir yarım vole ile gelmişti. hasan şaş, golden sonra deli gibi sevinmişti. tabii bunda maç öncesi ve maç boyu kendisine adana demirspor orijinli olduğu için küfür eden adanaspor tribünlerinin etkisi vardı.

    sezon öncesi tsyd kupası'nda 4-1 kazandığımız fenerbahçe derbisinde iki gol atan, şampiyonlar ligi ön elemesinde 2-1'in rövanşında isviçre'deki grasshoppers maçında hakan şükür'ün kafasına topu mükemmel bir ortayla nişanlayan, bunun aynısı kadıköy'de 2-0 geriden geldiğimiz fenerbahçe derbisinde de yapan, istanbulspor'a da 2 gol atan hasan şaş, eski kulübü ankaragücü'ne 6 milyon dolar bonservis ücretini hak edeceğini göstermişti.

    normalde ankaragücü'ne 6 milyon dolar verilmezdi ama o yaz transfer döneminde fenerbahçe elvir baliç için bursaspor'a 10 milyon dolar artı paf takımının oğuz çetin'i dedikleri tayfun seven, beşiktaş da ayhan akman için gaziantepspor'a 8 milyon dolar ödeyince, biz de hasan şaş için yüksek bir bonservisi gözden çıkarmıştık. hatta transferi de galatasaraylı mesut yılmaz devreye girerek bitirmişti.

    yine bir maç yazımda konudan koptum. özür. tekrar adanaspor maçına gelirsek.. dün gibi hatırlarım. cumartesi günü oynanmıştı maç ve maçtan önce de gündüz okul arkadaşlarımla ataköy-şirinevler metro durağında buluşmuş, londra camping'e halısaha maçı yapmaya gitmiştik. çok mutluydum o gün.. hatta bir ara maçımızı izlemeye babam da gelmişti. lise 1'e gidiyordum. sonra da eve hemen gelip adanaspor maçını izlemiştim.. zorlanmıştık ve 2-0 geri düştüğümüzde yeniliriz diye korkmuştum. ve sonucunda 1 puana neredeyse sevinmiştim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın