resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 1133
    kimler bu adamı sahada galatasaray formasıyla gördü hatırlamıyorum ama takımdan ayrıldığı dönemde futbolunun bu günkü selçuk inan'dan pek de farkı yoktu. tüm meziyetlerine rağmen ileri oynamayı bırakmıştı. üstelik de o galatasaray içerisinde. glaskow rangers'ta da vasattı. ama özellikle blackburn'de müthiş performans verdi. ne değişti orasını bilemem.

    tugay sahada hep tekniğiyle var olan bir futbolcuydu. ama çok ufak bir alanda oynardı. mesela kontraya mı çıkıyorsun top tugay'daysa pasını atar dururdu. koşsa tekrar pası alıp gol yapacak. koşusuna devam etmezdi. öyle saha içerisinde cengaver falan da değildi anlayacağınız. ha siz hemen her maç yaptığı rakibe çift dalma pozisyonlarını görüp bunu diyorsanız bilemem. bu gün hepsi kırmızı kart çünkü. yüzlerce maçını izledim. bu hususta aksi fikri olana hodri meydan. defansif meziyetleri de öyle aman aman değildi. özetle blackburn efsanesi olabilir ancak galatasaray'daki futbolu çok da ahım şahım olamadı. belki 1-2 sene. ama fazlası yok. hep oğuz'un, şifo mehmet'in, sergen'in gerisinde kaldı. zaten ofansif orta saha oyuncusu olarak başladığı kariyerine bu nedenle 6 numara, 6,5 numara olarak devam etti. yıldız olduğu maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. selçuk inan kesinlikle ilk 2 sezon oynadığı futbolla tugay'dan çok daha fazla maçta yıldız olmuştur.

    belhanda konusunda söylediklerine gelirsek, 3 ekim 2018 porto galatasaray maçı sonrası çok çirkin bir populizm içerisindedir. galatasaray taraftarının oyuncuya olan tavrını bildiğinden olsa gerek sadece ateşe 3-5 tane odun atmıştır. ha galatasaray yenildiğinde tugay daha çok üzülüyordur onu bilemem. ama sahada kesinlikle belhanda'nın yarısı kadar mücadele eden bir futbolcu değildi. gerçekten yakıştıramadım bu tavrı kendisine.

    evet belhanda uçup kaçmıyor. ama üzerinde yaratılan mahalle baskısı ve linç çabası her şeyden bağımsız ilkellik. bir tekme de tugay attı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın