2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 208
    sinan'ın forvette oynaması gerekirken inatla onyekuru forvette oynatılırsa isyan edeceim maçtır. sinan kanatta,i onyekuru forvette yapamıyor. ama "inat, inat, inat". sinan kanat, onyekuru forvet olacak. ya olmazsa? hayır olacak!

    ama gerçekten can sıkıyor bu tip inatlaşmalar. olmuyorsa kesip atacaksın. 65 yaşında, türkiye tarihinin en büyük teknik direktörünün artık "olmayanı olduran adam" olmaya ihtiyacı olmamalı. sinan olmuyor işte. sonradan oyuna girdiğinde başarılı oluyor. yine bizim sağ kanadı hallaç pamuğu gibi atacaklar. ikinci yarı sola alacak bu sefer de solu hallaç pamuğu gibi atacaklar.

    neymiş efendim "takımda bilmem kim varmış da sinan oynuyormuş" diye laf sokmalar. kardeşim solda garry takımı yakıyor. her topu kendi kullanıyor. saçma sapan tercihlerde bulunuyor. 2 gol attı diye sanki messi ilan ediliyor. onyekuru ileri uçta dağılıyor. santrafor oynamak alışkanlık ister. sinan ise sağ kanatta top ayağına gelmeden koşmuyor. bir diğer messi de o.

    al garry'yi sağa, sinan'ı forvete, onyekuru'yu sola. kim ne diyecek? garry sağda daha az topla oynuyor. en azında sürekli kaleye vurmuyor saçma sapan. sinan'ın altyapı da santrafor oynamışlığı var. iyi ya da kötü. var. onyekuru ise solda en iyi tercih. bir kere doğru pası atıyor.

    kızınca bana burada "terim düşmanı, vatan haini" diyorlar. ama yani daha maç başlamadan yaşanacakları ben klavye başından görebiliyorsam burada kızılacak kişi ben değilim diye düşünüyorum.

    umarım yazdıklarımda yanılırım ve benim söylediğim gibi oynatır terim oyuncuları. ama hiç zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın