• 866
    2018-2019 sezonunda en büyük sorunu olan oyuncu rotasyonuna, çözüm bulmuş takım.

    ortasahada wijnaldum müthiş bir form yakaladı, naby keita takıma tam alışmış olmasa da form tutmaya çok yakın, henderson kesici rolünü bu sene de kusursuz yapıyor, belki de şuan avrupa'nın en hareketli orta sahasına sahipler. fabinho henüz forma şansı bulamadı, lallana'nın sakatlığının düzelmesine az kaldı, bu iki futbolcu form tuttuğunda bu rotasyonla müthiş bir ortasaha izleyeceğiz.

    alison şu ana kadar premier ligin en iyi kaleci performansını sergiliyor.

    chamberlein henüz sakatlıktan dönmüş değil.

    basında salah ve mane'nin anlaşamadıkları, birbirlerine yardım etmedikleri yazılsa da istatistikler tam tersini söylüyor.

    salah geçen seneden çok uzakta, ama mane-salah-firmino üçlüsü hem uyumu hem de golleriyle premier ligin en iyisi gibi görünüyor. burada firmino'ya bir parantez açmak lazım, klopp'un kilit oyuncusu firmino, 4-2-3-1 in her iki kanadında 4-3-3 te de false 9 mevkisinde her oyunu oynayabiliyor.

    stoperde van dijk ve lovren iyi bir ikili oluşturdu derken, gomez formayı lovrenden aldıktan sonra o bölgeyi hak ettiğini gösterdi, matip de klopp için çok iyi bir alternatif, stoper konusunda da oldukça eli geniş klopp'un.

    bence liverpool'un en zayıf halkası kanat beklerde oynayan robertson ve arnold, cleyne'nin sakatlıktan yeni dönmesi de klopp'un elini kolunu bağlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın