2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 146
    grubun en kritik maçı olabilir. buradan alıncak olan 1 puan gruptan çıkmamızda avantaj sağlayacaktır.

    beklentim hücum ile gelen iyi futbol falan değil. sadece ve sadece bu deplasmandan yenilmeden dönmek. gerekirse aşırı sıkıcı bir maç olsun ama en az 1 puan bizim olsun. şu dönemde böyle zorlu bir deplasmandan elde edilecek morale çok ihtiyacımız var. deplasmanlarda yaşadığımız rezaletler nedeniyle maçı 0-0'a bağlamak önemli.

    şampiyonlar liginin havası çok am çok farklı. bunu zaten türkiye'de en iyi galatasaraylılar bilir. fatih hoca da bu havayı çok soludu. bu tarz deplasmanlara defalarca çıktı. millet bokunda boncuk ararken fatih hoca şampiyonlar liginde juventus'a, milan'a kafa tutuyordu. bu nedenle onun tecrübesi en büyük avantajımız olacak. sahaya çıkacak olan 11'i en iyi şekilde maça hazırlayacaktır.

    bence taktik anlayışımız kendi yarı alanında bekle, topu kaptığında direk kaleye git şeklinde olmalı. bunu garry, onyekuru ve belhanda ile yapabiliriz. hatta bunlara linnes sağ önde oynatılarak eklenebilir. solda yuto da bu ani çıkışlarda enerjisi ile katkı yapabilir.

    sahada nasıl bir sonuç alınırsa alınsın, galatasaray armasına yaraşır bir mücadele görmek istiyoruz. şampiyonlar liginde tekrar adımızı hatırlatmak için bu maç önemli. portekiz deplasmanında hatırı sayılır bir mücadele hepimizin istediği. fatih hocanın da dediği gibi bu maç mesaj maçı olmalı ve biz müsaade etmediğimiz sürece hiçbir takım bize üstünlük sağlayamaz.

    göreyim benim aslanlarımı, allah yardımcınız olsun!

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın